УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

"Польові командири" Майдану закликають Ющенка і Тимошенко припинити обмін ядерними ударами

'Польові командири' Майдану закликають Ющенка і Тимошенко припинити обмін ядерними ударами

"Польові командири" Майдану Тарас Стецьків і Володимир Філенко закликають лідерів помаранчевої революції до цивілізованої полеміки між собою. Про це вони заявили сьогодні на прес-кнонференції в УНІАН.

“Ми закликаємо Президента України Віктора Ющенка та екс-прем'єра Юлію Тимошенко до цивілізованих методів ведення політичної діяльності”. Зокрема, екс-керівник НТКУ зауважив, що події в Україні можуть розвиватися тільки в двох напрямках: “Або сторони повитягують весь арсенал зброї і почнуть дубасити один одного до такої міри, що через два-три тижні люди не будуть розуміти де правда, де брехня – це призведе до деструкції і масового розчарування”.

“Можливий інший вихід – якщо вже сторони не можуть домовитись, якщо сторони –переможці помаранчевої революції будуть йти на вибори не одним табором, а двома, вони можуть домовитись про цивілізовані правила ведення виборчої кампанії”, - додав Стецьків. На його переконання, українська політика має бути не війною компроматів, а війною ідей. Він наголосив, що ні він ні Філенко не підтримують жодну сторону конфлікту.

У свою чергу Філенко підкреслив, що війну компроматів, ще не пізно зупинити.