УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

Бойня в Днепропетровске. Эксклюзивные фото и видео

1,7 т.
Бойня в Днепропетровске. Эксклюзивные фото и видео

Відеосюжет1,93 Мб

(відео "5 каналу")

30 жовтня 2006 року на територію Центрального ринку Дніпропетровська (“Озерка”) було здійснено напад. О 5.30 десятки молодиків, озброєних ломами, арматурами, петардами, кастетами та навіть вогнепальною зброєю розпочали вторгнення на територію "Озерки". Жбурляючи вибухові пакети, запалювальні суміші та цеглини, деякі нападники відкрили вогонь з пістолетів по охоронцях ринку та підрозділах “Беркуту”. Напад скінчився о 5.45.

Охоронці ринку, бійці “Беркуту” та самі нападники зазнали багатьох поранень. Двоє працівників міліції дістали вогнепальні поранення. Близько 100 нападників було затримано.

За однією з версій, цей напад було організовано за ініціативи дирекції ВАТ “Центральний ринок”. До бійні зі зламом, як стало відомо, безпосередньо причетні такі особи, як Воробйов, Сумцов та Нетребко. Біля місця подій опинився і Олексій Кессарійський, депутат облради від Блоку Наталії Вітренко, яку на виборах до парламенту так завзято підтримував відомий російський авторитет Максим Курочкін. Проте згодом затриманого правоохоронцями Олексія Кесарійського було звільнено.

Наразі за фактом нападу на Центральний ринок триває слідство.