УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

У Києві відбувається інтимний акт між Януковичем і Ющенко

У Києві відбувається інтимний акт між Януковичем і Ющенко

В головному офісі Партії регіонів нині тривають переговори про створення коаліції між «регіоналами» та «Нашою Україною». Про це повідомляє кореспондент «Обозревателя» Тетяна Чорновіл.

Від перших присутні Віктор Янукович, Раїса Богатирьова та Микола Азаров, від других — Петро Порошенко та Роман Зварич.

Про хід переговорного процесу журналістам вдалося спитати у Євгена Кушнарьова. «Процес іде у конструктивному руслі. Сторони демонструють обопільне бажання», — розповів Кушнарьов.

На його думку, до вівторка коаліція може бути створена. Кушнарьов прогнозує, що вона буде мати конституційну більшість в Раді, враховуючи індивідуальні позиції депутатів.

Кушнарьов пояснив, що зараз зокрема відбуваються активні консультації на індивідуальному рівні з рядом представників БЮТ. «Вони розуміють, що іншого варіанту як широка коаліція немає. Позицію Юлі ви знаєте, але я не думаю, що країна повинна бути заручником жагучого бажання однієї жінки — в нас мільйони жінок», — наголосив один із лідерів ПР.

Кушнарьов розповів, що не відбуваються консультації з КПУ, тому що комуністи категорично відмовляються входити в об’єднання будь-якого формату.

Стосовно соціалістів Євген Кушнарьов зауважив, що не береться прогнозувати, яка думка там візьме гору, «але ми дуже б хотіли Мороза. Без нього коаліція стає менш стійкою. Це хороший лівий фланг, який повинен обмежувати лібералів».

На запитання журналістів, чому переговори між Партією регіонів і «Нашою Україною» трималися в такому секреті, Кушнарьов відповів: «Переговорний процес — це дуже інтимний акт, і щоб не зашкодити природному процесу і його логічному завершенню, краще їх проводити без сторонніх очей».

Пізніше до офісу Партії регіонів підійшов Андрій Клюєв. Він говорив по телефону про якісь «бурхливі дискусії». Коли журналісти перепитали, чи він бува не мав на увазі переговорний процес, Клюєв віджартувався: «Ні, це ми про футбол».

Буквально в цей час стало відомо, що начебто «Наша Україна» під головуванням Романа Безсмертного почала на вулиці Спаській політраду, на яку має під’їхати Президент України.